PayPal tehnologija dostopna vsem



Paypal omogoča razvijalcem spletnih strani, da uporabljajo paypal tehnologojo.

 Primer Twitter:

3 komentarji:

  1. Imam eno vprašanje - kako pay pal lahko zadrži neka sredstva? Zgodil se mi je primer, da sem prodajala avto in kontaktiral me je gospod iz švedske, ki je rekel, da je denar preko pay pala zadržan in takoj, ko bom plačala določeno vsoto preko navadnega računa na določen račun v tujini (gre se za neko kurirsko podjetje, ki naj bi po avto prišlo), moram poslati pay palu potrditev plačila tega zneska in bo pay pal znesek za avto sprostil na moj račun. Rada bi vedela, če mogoče gre za kakšno zlorabo ali je to dejansko mogoče izvesti preko pay pala? Kam moram dostaviti potrdilo o plačilu zneska ...? prosim za čimprejšen odgovor. hvala

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni se je zgodilo isto. Prav tako me je kontaktiral gospod iz Švedske, da bi kupil moj avto. Poslal je celo sken svojega potnega lista in rekel, da PayPal zadržuje njegovo plačilo, dokler ne nakažem določenega zneska kurirskemu podjetju. Malo sem bral po tujih forumih, ker mi je bilo vse skupaj precej sumljivo in naletel na program Iconix: http://www.iconix.com/, ki je brezplačen in s pomočjo katerega lahko preveriš, ali je mail res poslal PayPal ali ne. In izkazalo se je, da gre za goljufijo, ki sem jo takoj prijavil PayPalu (spoof@paypal.com). Ne nasedajte goljufom in prodajte avto isamo tistemu, ki si ga pride ogledat in potem tudi na mestu plača.

    OdgovoriIzbriši
  3. V prihodnosti naj bi bili možni pologi in dvigi še preko bančnega računa, čekov, položnic in drugih denarnih poti, kar je že sedaj možno v večini razvitih držav sveta.

    KDAJ BO TA PRIHODNOST ?

    OdgovoriIzbriši